NORFOLIER GREENTEC AS

Norfolier GreenTec utvikler og leverer renovasjonssekker og regranulat. Vi har et vidt spekter av standard produkter og skreddersydde løsninger, og vi arbeider tett sammen med våre kunder for å dekke hver enkelts spesielle behov.

Med over 50 års erfaring har vi opparbeidet en god markedsposisjon og jevn vekst i Nord-Europa. Våre kunder er kjente nasjonale og internasjonale selskap som forventer førsterangs service. Norfoliers GreenTecs servicekonsept legger vekt på personlige forbindelser og skreddersydd logistikk for optimal leveranse.

Norfolier GreenTec er den ledende gjenvinner av plastfolieavfall i Norden. Vår fabrikk er lokalisert i Folldal i Hedmark. Vi ligger dermed sentralt til for å ta imot plast fra hele landet fra Nordkapp til Lindesnes. Vi arbeider tett med myndighetene, Grønt Punkt Norge AS og våre kunder for å gjennomføre en miljøvennlig materialgjenvinning av våre produkter.

Norfolier GreenTec er en av Nord-Europas største og ledende produsenter av avfallssekker. Vår fabrikk er lokalisert i Notodden i Telemark. Her produserer vi et bredt sortiment av avfallssekker fra 100% gjenvunnet plastemballasje fra vår fabrikk i Folldal. Plastemballasjen er innsamlet fra næring, handel og industri gjennom et landsdekkende system. Våre sekker benyttes for trygg og hygienisk transport av alle typer avfall.