FOLLDAL GJENVINNING

Folldal Gjenvinning – Vi tar vare på Norge

For å spare vår natur og miljø er det viktig å ta vare på ressursene. Plastmaterialer utgjør en stadig større del av vårt daglige forbruk. Vår moderne teknikk gjør det mulig å gjenvinne og resirkulere disse ressursene. For hvert kg. granulat (folie) som gjenvinnes, sparer vi 2kg råolje fra Nordsjøen. Denne felles nasjonale verdiskapningen forlenger vår velferd.

Norfolier GreenTec AS – Avdeling Folldal Norfolier GreenTec utvikler og leverer renovasjonssekker og regranulat. Vi har et vidt spekter av standard produkter og skreddersydde løsninger, og vi arbeider tett sammen med våre kunder for å dekke hver enkelts spesielle behov. Med over 50 års erfaring har vi opparbeidet en god markedsposisjon og jevn vekst i Nordeuropa. Våre kunder er kjente nasjonale og internasjonale selskap som forlanger førsterangs service. Norfolier Greentecs servicekonsept legger vekt på personlige forbindelser og skreddersydde IT-løsninger for optimal logistikk.

Norfolier GreenTec er den ledende gjenvinner av plastfolieavfall i Norden. Vi arbeider tett med myndighetene, Grønt Punkt Norge AS og våre kunder for å gjennomføre en miljøvennlig materialgjenvinning av våre produkter.

Ta kontakt for levering av industri folie og landbruksfolie.

Telefon 98238260 eller epost folldal@norfolier.no

  • I samarbeid med Grønt Punkt kanaliserer vi støtten til innsamlerene og tar oss av rapportering til Grønt Punkt.
  • Vi tar imot industrifolie og landbruksfolie fra hele Norge.
  • Vi er interesserte i alle typer PELD folie, både farget og klar. Er dere usikker på hva dere har, så kan prøver av folie sendes oss pr. post så får dere tilbakemelding så fort dette er analysert.

granulat